Közgazdász-vándorgyűlés

Vállalati innováció a gazdasági válság perspektívájában

2022. augusztus 29. - MKT admin

Vállalati innováció a gazdasági válság perspektívájában - ez lesz a témája a 60. Közgazdász-vándorgyűlés ipari és vállalkozási szekciójának 2022. szeptember 22-én, csütörtökön délután Szegeden. A szekció bevezető előadását György László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára tartja majd.

A bevezetőt követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Budaházy Péter, a Helia-D Kft. ügyvezetője; Kőkuti Attila, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a Tornádó International Kft. ügyvezetője; Losonci Dávid, a Budapesti Corvinus Egyetem Operáció és Döntés Intézetének intézetigazgató egyetemi docense és Sebők-Papp Imre, a HK-Ceram Kft. ügyvezetője lesznek. A kerekasztal-beszélgetést Kozma Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozás és Innováció Intézetének egyetemi docense, MBA programigazgatója, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke moderálja majd.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6217910197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása