Közgazdász-vándorgyűlés

Már forognak a kamerák...

2022. augusztus 30. - MKT admin

honlapra.jpgA startup szekció kerekasztal-beszélgetésének rögzítésével elkezdődtek a 60. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak felvételei kedden az MKT közösségi terében. A hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciáját - két, a pandémia miatt az online térben megtartott konferencia után - ismét személyes jelenléttel, Szegeden szervezi meg a Magyar Közgazdasági Társaság.

A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában 2022. szeptember 22-23-án megtartandó konferencia helyszíni plenáris ülései és szekciói mellett - az elmúlt évek kedvező visszajelzéseket adó tapasztalatait továbbvíve - mintegy 8-10 kerekasztal-beszélgetést előre rögzítünk, olyan témákban, mint az klímasemlegesség, a Közös Agrárpolitika reformja, a precíziós mezőgazdaság aktualitásai, az egészségipari innovációmenedzsment, a lakáspiac trendjei... E beszélgetéseket ezekben a napokban rögzítjük és a konferencia kezdetekor, szeptember 22-én 10 órától tesszük elérhetővé a vándorgyűlés honlapján, valamint az MKT YouTube-csatornáján és podcastjában.

Az első ilyen beszélgetés a hazai startup ökoszisztéma helyzetéről és kilátásairól szól - az ágazat szakértői szerint bőven van ugyanis miről beszélni ez ügyben. Ezért is szervezett a témában kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Startup Szakosztálya a 60. Közgazdász-vándorgyűlés keretében. A kedden rögzített kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Bódis László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára; Bagó Péter egyetemi adjunktus, a Budapesti Corvinus Egyetem FinTech Centerének startup igazgatója és Müller Tamás, a Women Startup Competition Europe alapítója. A beszélgetést Turcsán Tamás, a The Connect East Incubator vezérigazgatója, a Pozi.io alapítója, az MKT Startup Szakosztályának elnöke vezeti.

A kerekasztal-beszélgetést szeptember 22-én 10 órától nézhetik és hallgathatják meg az érdeklődők a konferencia honlapján, valamint az MKT YouTube-csatornáján és podcastjában.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr1917914995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása