Közgazdász-vándorgyűlés

Hétfőn zárul a regisztráció!

2022. szeptember 16. - MKT admin

registration-4519979_1920_1.jpg

Két rangos plenáris ülés, öt témában 18 helyszíni és 10 előre rögzített szekció, összesen több mint 150 előadó - a témákat tekintve pedig a poszt-covid időszak, a szomszédunkban zajló háború és az energiaválság okozta gazdaságpolitikai kihívások, az uniós források kérdése, a pénz- és tőkepiacok aktualitásai és persze a klímaváltozás egyre érezhetőbb következményei... Ezt kínálja idén az érdeklődőknek a hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciája, a 60. Közgazdász-vándorgyűlés 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában.
 
A konferenciára már csak néhány nap maradt jelentkezni: az előzetes regisztráció szeptember 19-én, hétfőn 16 órakor zárul!

Mostanra csaknem teljes az év legnagyobb hazai közgazdasági konferenciájának szakmai programja, amelyet a vándorgyűlés honlapján, ezen a linken találhatnak meg az érdeklődők.

Idén a plenáris előadók között köszönthetjük Matolcsy György jegybankelnököt, Varga Mihály pénzügyminisztert, Csányi Sándort, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatóját és Windisch Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét is. A szekciókban pedig több hazai bank és pénzintézet első számú vezetője, a kormány öt államtitkára (Banai Péter, Farkas Sándor, György László, Mayer GáborSteiner Attila), több helyettes államtitkár, az MNB két alelnöke (Virág Barnabás, Kandrács Csaba), a Költségvetési Tanács elnöke (Kovács Árpád), a legismertebb hazai közgazdászok és gazdasági elemzők (Balatoni András, Bod Péter Ákos, Csath Magdolna, Chikán Attila, Palócz Éva, Suppan Gergely, Török Zoltán, Vértes András, Virovácz Péter...) osztják meg gondolataikat a hallgatósággal.

A konferenciára jelentkezni - az elmúlt évekhez hasonlóan - egy on-line jelentkezési lap kitöltésével és a számlázási adatok pontos megadásával lehet. A foglalható (de gyorsan fogyó) szállásokról bővebb információ ide kattintva található.

A részvételi díjakról és a regisztráció feltételeiről ezen a linken lehet bővebb információt találni

Egyéni regisztrációhoz kérjük, kattintson ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5017928271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása