Közgazdász-vándorgyűlés

Lezárult a regisztráció!

2022. szeptember 19. - MKT admin

Lezárult a regisztráció a 60. Közgazdász-vándorgyűlésre: összesen mintegy 600-an vesznek részt idén a hazai közgazdász szakma legnagyobb éves rendezvényén Szegeden - és reméljük, hogy idén is sok ezren követik majd figyelemmel a konferencia élő, online videóközvetítéseit, illetve nézik és hallgatják meg a szekciók kerekasztal-beszélgetéseit itt, a honlapon és a Magyar Közgazdasági Társaság YouTube-csatornáján!

Véglegesedett a konferencia programja is: a részletes programot ezen a linken, a vándorgyűlés táblázatos "órarendjét" pedig ide kattintva, pdf formátumban tölthetik le az érdeklődők.

Három plenáris ülésen, 18 helyszíni és 9 előzetesen felvett szekcióban idén összesen több mint 160 előadó osztja meg gondolatait az érdeklődőkkel a gazdaság dolgairól.

A konferencia két napja alatt - csütörtökön és pénteken - a helyszínen korlátozott számban még tudunk lehetőséget adni a napijegyes regisztrációra és a szakmai programokon a részvételre. A csütörtök esti programra ugyanakkor már minden szabad hely betelt.

A vándorgyűléssel kapcsolatban előzetesen megjelent sajtóhírek között ide kattintva böngészhetnek az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3417935112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása