Közgazdász-vándorgyűlés

Élő, online közvetítések a közgazdász-vándorgyűlésről

2022. szeptember 21. - MKT admin
youtube-2449144_1920.jpgAzok az érdeklődők sem maradnak le idén a 60. Közgazdász-vándorgyűlés előadásairól és kerekasztal-beszélgetéseiről, akik nem tudnak személyesen részt venni a hazai közgazdász-szakma legnagyobb éves rendezvényén, e hét csütörtökön és pénteken Szegeden. A konferencia plenáris üléseit és a pénzügyi szekció paneljeit élőben közvetítjük ugyanis a konferencia honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen, valamint az MKT YouTube-csatornáján.
 
A közvetítésünk szeptember 22-én, csütörtökön 10 órától indul a nyitó plenáris üléssel: Matolcsy György MNB-elnök, Laurent Maurin EIB-főközgazdász, Csányi Sándor OTP-elnök és Windisch László ÁSZ-elnök előadásával. Délután 14 órától a vándorgyűlések hagyományosan egyik legnépszerűbb paneljét, a Bankvezérek kerekasztalát, 16 órától pedig a fenntartható finanszírozással foglalkozó szekciót közvetítjük majd.
 
Szeptember 23-án, pénteken reggel 9 órakor Varga Mihály pénzügyminiszter előadásával indul a program - érdeklődő tagjaink természetesen ezt is élőben figyelemmel tudják majd követni a konferencia honlapján és a YouTube-on. 10 órától a monetáris politikai szekciót, 12 órától pedig a fintech és digitalizáció témakörével foglalkozó panelt közvetítjük majd. A záró plenáris ülés - Győri Enikő EP-képviselő és Szabó Gábor akadémikus előadásával - 15 órától lesz nézhető online felületeinken.
 
Természetesen utólag valamennyi élőben közvetített panel visszanézhető lesz a YouTube-csatornánkon. Sőt: a konferencia élőben nem közvetített, valamint előzetesen rögzített szekcióit is szabadon elérhetővé tesszük valamennyi érdeklődő tagtársunk számára a honlapon és a YouTube-on. Emellett pedig az előadások és a kerekasztal-beszélgetések hanganyagát az MKT podcastjában is elérhetővé tesszük, többek között az Anchoron, a Spotify-on és az Apple Podcasts-on.

Reméljük, sokan tartanak velünk így idén az online térben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3017936452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása