Közgazdász-vándorgyűlés

Kitüntetések a vándorgyűlésen

2022. szeptember 28. - MKT admin

kituntetesek.jpgA közgazdász-vándorgyűlések a szakma ünnepei, így kiváló alkalmat kínálnak arra is, hogy a Magyar Közgazdasági Társaság elismerje a magas színvonalon teljesítő tagtársak, közgazdászok teljesítményét. Az MKT elnökségének döntése értelmében az idei, szegedi Közgazdász-vándorgyűlésen két kitüntetést adott át Pleschinger Gyula, az MKT elnöke és Hegedüs Éva, a társaság főtitkára.

A Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége Közgazdász Nagydíjat adományozott Bagó József szociológusnak, munkaügyi szakközgazdásznak, a Belügyminisztérium vezető kormányfőtanácsosának az MKT Munkaügyi Szakosztálya elnökeként végzett sokéves, példaértékű, aktív munkájának elismeréseként.

Az elnökség a társaság legmagasabb kitüntetését, Közgazdász Életműdíjat adományozott Csath Magdolna professzornak, a Magyar Tudományos Akadémia doktorának, a Nemzeti Versenyképességi Tanács korábbi tagjának, az MKT Versenyképességi, valamint Informatikai Szakosztályai elnökségi tagjának több évtizedes egyetemi oktatói és versenyképességi kutatói munkájának elismeréseként.

A kitüntetetteknek ezúton is gratulálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr1017941974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása