Közgazdász-vándorgyűlés

A népszámlálás első eredményei a vándorgyűlésen!

2023. július 24. - MKT admin

magnifying-glass-1607208_1920.jpgStatisztikai adatokban gazdag lesz az idei, 61. Közgazdász-vándorgyűlés! Túl azon, hogy a konferencia záró plenáris ülésének egyik előadója Valkó Gábor, a KSH Statisztikai Igazgatóságot irányító elnökhelyettese, a Magyar Statisztikai Társaság elnökhelyettese lesz, a konferencia munkaügyi szekciójában mutatják be a 2022-es népszámlálás első hivatalos eredményeit a KSH munkatársai!

Az előadások között a népesedési tendenciák alakulásán túl elsősorban a A gazdasági aktivitás területi különbségei, valamint a népszámlálás munkaerő-piaci adatai kapnak hangsúlyos szerepet majd. A szekció előadói: Lakatos Miklós, a Központi Statisztikai Hivatal ny. szakmai főtanácsadója; Kovács Marcell, a KSH népszámlálási és népesedési statisztikai főosztályvezetője és Lajtai Mátyás, a KSH népszámlálási tematikai osztályvezetője lesznek. Szekcióelnök: Bagó József, a Belügyminisztérium vezető kormányfőtanácsosa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnöke.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr8018173754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása