Közgazdász-vándorgyűlés

EU-büdzsé: nincs itt semmi látnivaló?

2023. augusztus 02. - MKT admin

euro-6547061_1920.jpgAz Európai Unió költségvetésének kihívásai a többéves keret félidei felülvizsgálatának tükrében – nincs itt semmi látnivaló? Ezzel a címmel szervez szekciót a 61. Közgazdász-vándorgyűlésen a Magyar Közgazdasági Társaság Európai Uniós Szakosztálya.

A szeptember 21-én, csütörtökön 16 órától kezdődő kerekasztal-beszélgetésen a résztvevők - Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnöke; Halmai Péter akadémikus, egyetemi tanár, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke; Darvas Zsolt, a Bruegel Intézet főmunkatársa, a Budapesti Corvinus Egyetem tudományos főmunkatársa és Becsey Zsolt, a Károli Gáspár Református Egyetem egyetem docense, volt európai parlamenti képviselő, az MKT Európai Uniós Szakosztályának alelnöke - az EU hétéves költségvetésének helyzetét, az EU gazdálkodását érintő kihívásokat tekintik át. A szekció elnöke Iván Gábor, az Európai Unió Tanácsa Főtitkárságának igazgatója, az MKT Európai Uniós Szakosztályának elnöke lesz.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3818174186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása