Közgazdász-vándorgyűlés

Kedvezményes BOOM-előfizetés a vándorgyűlés kapcsán

2018. július 31. - MKT admin

boom.jpgAz 56. Közgazdász-vándorgyűlés résztvevői és a Magyar Közgazdasági Társaság tagjai most jelentős kedvezménnyel fizethetnek elő a 2016 októberében elindított BOOM magazinra. A Kocsi Ilona főszerkesztő nevével fémjelzett lap szubjektív üzleti magazin, amely az üzleti élet emberi oldalát igyekszik bemutatni. Elsősorban cégvezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak szól – vagyis mindazoknak, akik az üzleti életben dolgoznak, vagy dolgozni fognak.

A havonta megjelenő, színes magazinra, egy évre most bruttó 9.800,- forint helyett 7.000,- forintért fizethetnek elő az MKT tagjai és a szeptember 6. és 8. között Debrecenben megrendezendő, 56. Közgazdász-vándorgyűlés résztvevői. A lap írásaiba a magazin internetes oldalán, a www.boomonline.hu címen lehet beleolvasni.

Tagjaink és a konferencia résztvevői az előfizetési szándékukat az alább letölthető űrlapon tehetik meg, amelyet a megrendeles@boomonline.hu címre kér elküldeni a kiadó.

Kedvezményes megrendelőlap (pdf)
Kedvezményes megrendelőlap (docx)

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr4514153129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása