Közgazdász-vándorgyűlés

Az autóipar jövője, magyar esélyek

2023. szeptember 14. - MKT admin

car-6052006_1920.jpgA magyar GDP-t és exportot meghatározó autóipar jövőjéről, benne a magyar esélyekről, a klímaváltozás gépjárműiparra gyakorolt hatásairól, kihívásairól, az akkumulátorgyártás körüli vitákról szól majd a 61. Közgazdász-vándorgyűlés külgazdasági szekciója szeptember 22-én, pénteken 11 órától Egerben.

A szekció bevezető előadását a hazai gépjárműipar egyik legnagyobb tapasztalatú szakembere, Lepsényi István, a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség elnöke, a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. igazgatósági elnöke, a Magyar Suzuki korábbi vezérigazgatója, a Knorr–Bremse Fékrendszerek Kft. korábbi ügyvezető igazgatója tartja majd. A bevezetőt követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Kilián Csaba, a Magyar Gépjárműipari Egyesület ügyvezető főtitkára, az ITDH korábbi vezérigazgatója; Vigh Zoltán, a Jedlik Ányos Klaszter ügyvezető igazgatója és Tóth-Báló Tamás, az Emobility Solutions Kft. stratégiai vezetője lesznek. A beszélgetést Galambos Tamás, a Kelso Capital Kft. ügyvezető igazgatója, az MKT Nemzetközi Gazdaság Szakosztályának elnöke vezeti.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés részletes szekcióprogramjai ezen a linken elérhetőek. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr9018205385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása