Közgazdász-vándorgyűlés

Környezetpolitikánk az EU-ban

2023. szeptember 04. - MKT admin

1_1.jpgKörnyezetpolitikánk az EU elvárások hálójában: a 20 éves EU-tagságunk tanulságai. Ezzel a címmel szervezte meg idei, vándorgyűlési szekcióját a Magyar Közgazdasági Társaság Környezetgazdasági Szakosztálya. A kerekasztal-beszélgetést hétfőn rögzítettük az MKT közösségi terében.

A szekció bevezető előadását Szlávik János, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem professzor emeritusa tartotta, majd egy kerekasztal-beszélgetés keretében Kerekes Sándor, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa, az MKT Környezetgazdaságtani Szakosztályának tiszteletbeli elnöke és Szabó László, a Budapesti Corvinus Egyetem Regionális Energiagazdasági Kutatóközpontjának igazgatója osztotta meg gondolatait a hallgatósággal. A szekció elnöke Csutora Mária, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára, a Fenntarthatósági Indikátorok Kutatóközpont Igazgatója, az MKT Környezetgazdasági Szakosztályának elnöke volt.

A beszélgetést a 61. Közgazdász-vándorgyűlés kezdetekor, szeptember 21-én, csütörtökön reggel tesszük elérhetővé a konferencia honlapján, az MKT YouTube-csatornáján és podcastjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr8718207255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása