Közgazdász-vándorgyűlés

Közgazdász-vándorgyűlés: Szeged 2021-re halasztva

2020. június 26. - MKT admin

online-meeting-5183791_1280.jpgA koronavírus-járvány okozta bizonytalanságokat és kockázatokat mérlegelve a Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége a június 25-i ülésén úgy határozott, hogy az idei, szegedi közgazdász-vándorgyűlést 2021 szeptemberére halasztja, így Csongrád-Csanád megye székhelye 2021. szeptember 23. és 25. között ad majd otthont a rendezvénynek.

Tagjaink és a gazdaság iránt érdeklődő szakemberek azonban idén sem maradnak konferencia nélkül: az 58. Közgazdász-vándorgyűlést a digitális térben rendezi meg szeptember 24-25-én a Magyar Közgazdasági Társaság. Mindkét napon - csütörtökön és pénteken - délelőtt plenáris előadásokat streamelünk a vándorgyűlésen megszokott, magas szintű előadókkal, délután pedig mindkét nap két-két interaktív, élő panelbeszélgetéssel folytatódik a program. E tematikus panelekbe egy mobilalkalmazás segítségével a számítógépeik előtt ülve a nézők is bekapcsolódhatnak majd. Emellett több szakosztályunk is készül szekciókkal, amelyeknek az előzetesen felvett videóanyaga ugyanúgy megnézhető és meghallgatható lesz a konferencia honlapján.

A részletes szakmai program összeállítása megkezdődött, hamarosan további információkkal szolgálunk a rendezvényről.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6315969786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása