Közgazdász-vándorgyűlés

Fejlesztéspolitikai szándékok és eredmények

2023. augusztus 31. - MKT admin

hu_eu_flag_honlap.jpg20 éve az Európai Unióban és a jövő - fejlesztéspolitikai szándékok és eredmények. Ezzel a címmel értékeli uniós tagságunk két évtizedének fejlesztéspolitikai eredményeit a Magyar Közgazdasági Társaság Fejlesztéspolitikai Szakosztálya 2023. szeptember 22-én, pénteken 11 órától Egerben.

A fejlesztéspolitikai szekció előadói: Bíró-Nagy András, a TK Politikatudományi Intézet osztályvezetője; Gál Zoltán egyetemi tanár, a Magyar Regionális Tudományi Társaság elnöke; Szepesi Balázs, a Mathias Corvinus Collegium Közgazdasági Iskolájának és Vállalkozáskutatási Műhelyének vezetője és Kerekes Sándor, a Budapesti Corvinus Egyetem professzor emeritusa, az MKT Környezetgazdaságtani Szakosztályának tiszteletbeli elnöke. A szekció elnöke Baráth Etele c. egyetemi tanár, volt Európa-ügyi miniszter, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke lesz.

A szekcióülés abba a csaknem egy éven át tartó konferenciasorozatba illeszkedik, amelynek keretében az MKT szakosztályai - más partnerszervezetekkel együttműködve - hazánk uniós tagsága elmúlt két évtizedének főszereplőivel tekinti át az uniós tagságunk fejlesztéspolitikai, területfejlesztési, területpolitikai céljait, eredményeit és kihívásait.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6918185291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása