Közgazdász-vándorgyűlés

Merre tovább, magyar innováció?

2023. szeptember 04. - MKT admin

innovation-561388_1920_edited.jpgIgazi nagyágyúkkal készül az MKT Innovációs Szakosztálya a 61. Közgazdász-vándorgyűlésre. A Merre tovább, magyar innováció? című szekció kerekasztal-beszélgetésében - szeptember 22-én, pénteken 9 órától - Pomázi Gyula innovációs szakértő, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának volt elnöke; Birkner Zoltán, a Pannon Egyetemért Alapítvány elnöke, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) korábbi elnöke, az MKT Nagykanizsai Városi Szervezetének elnökségi tagja; Ábrahám László, a Sensirion Hungary Ltd. vezérigazgatója; valamint - szekcióelnökként - Szabó István, az ELTE TTK Központi Kutatási és Ipari Kapcsolatok Centrum igazgatója, az NKFIH korábbi elnökhelyettese, az MKT Innovációs Szakosztályának elnöke osztja meg gondolatait a hallgatósággal. A szekció bevezető előadását Csath Magdolna egyetemi tanár, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kutatóprofesszora, az MKT Innovációs Szakosztályának alelnöke, a Versenyképességi és az Informatikai Szakosztályok elnökségi tagja tartja majd.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3618185423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása