Közgazdász-vándorgyűlés

Analógiából Digitáliába. Könyvkiadás Hess Andrástól a MI-ig

2023. szeptember 06. - MKT admin

1_2.jpgIdén ünnepeljük az első magyar nyelvű nyomtatott könyv, Hess András Budai krónikája megjelenésének 550. évfordulóját. Az évforduló kapcsán a könyvkiadás, könyvkereskedelem, a könyvolvasási szokások változásáról szervezte meg vándorgyűlési szekcióját a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Kultúragazdasági Szakosztálya. A beszélgetést szerda délelőtt rögzítettük az MKT közösségi terében.

Az Analógiából Digitáliába. Könyvkiadás Hess Andrástól a MI-ig című kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Döme Barbara író, a Magyar Kultúra magazin főszerkesztő-helyettese, a Tegnap.ma kulturális portál társalapító főszerkesztője; Gyenes Ádám, a L’Harmattan Könyvkiadó igazgatója és Tóth Máté, a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár igazgatója, a Pécsi Tudományegyetem Könyvtár- és Információtudományi Tanszékének adjunktusa. A beszélgetést Birinyi József népzenekutató, filmrendező, a KÓTA társelnöke, a Hungarikum Szövetség elnöke, az MKT Kultúragazdasági Szakosztályának elnöke moderálta.

A beszélgetést a 61. Közgazdász-vándorgyűlés kezdetekor, szeptember 21-én, csütörtökön reggel tesszük elérhetővé a konferencia honlapján, az MKT YouTube-csatornáján és podcastjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr4818208581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása