Közgazdász-vándorgyűlés

Közgazdász-vándorgyűlés: idén Miskolcon

2015. március 16. - MKT admin

A Magyar Közgazdasági Társaság elnökségének döntése értelmében Miskolc városa ad otthont az 53. Közgazdász-vándorgyűlésnek.

A közgazdász-vándorgyűlések a hazai közgazdász szakma legrangosabb és legnagyobb éves összejövetelei: a háromnapos tanácskozások plenáris és szekcióülésein vezető gazdaságpolitikusok – jelenlegi és volt kormánytagok, szakpolitikusok –, a pénzügyi és üzleti élet kulcsszereplői, gazdaságkutatók, akadémikusok és egyetemi tanárok tartanak előadásokat a mintegy félezer fős, hazai és határainkon túli magyar közgazdászokból álló hallgatóság előtt.

unimiskolc.jpg

A Miskolci Egyetemen 2015. szeptember 3. és 5. között megrendezendő 53. Közgazdász-vándorgyűlés a hagyományos témái – a nemzetgazdaság helyzete, a bankrendszer aktuális kérdései, monetáris politika, költségvetési folyamatok – mellett foglalkozni kíván az Észak-magyarországi régió speciális helyzetével, például az újraiparosítással, a foglalkoztatás és a szociális szféra problémáival, a határ menti együttműködés lehetségeivel, a közlekedés fejlesztésével, valamint a turizmussal is.

A konferencia szervezési munkálatai gőzerővel folynak. Az aktuális információkról beszámolunk a honlapunkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr637274921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása