Közgazdász-vándorgyűlés

Elindult az on-line regisztráció!

2017. július 25. - MKT admin

registration_1.jpgElindult az on-line regisztráció az 55. Közgazdász-vándorgyűlésre! Jelentkezni - az elmúlt évekhez hasonlóan - egy on-line jeletkezési lap pontos kitöltésével és a számlázási adatok pontos megadásával lehet.

Felhívjuk előadóink figyelmét, hogy számukra külön e-mailen küldjük majd el az előadói regisztrációs felület elérhetőségét, így kérjük, hogy ők résztvevőként ne regisztráljanak!

Kérjük, hogy az űrlapot figyelmesen töltsék ki! Kérjük, hogy a pénteki és a szombati ebédet, valamint az esti programokat abban az esetben is jelöljék be az űrlapon, ha azokat a részvételi díj egyébként tartalmazza.

A foglalható szállásokról bővebb információ ide kattintva található. A két esti programról - a nyitó gálavacsoráról és a péntek esti lovagi vacsoráról - itt lehet olvasni bővebben. A részvételi díjakról és a regisztráció feltételeiről itt lehet bővebb információt találni.

Legalább ötfős, csoportos jelentkezéshez kérjük, kattintson ide!

Egyéni regisztrációhoz kérjük, kattintson ide!

Regisztrációval és szállásfoglalással kapcsolatos módosítások és egyéni kérések ügyintézése a mkt2017@hotelegerpark.hu e-mail-címen lehetséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6912690325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása