Közgazdász-vándorgyűlés

Képzés, automatizálás és Kína - vasúton...

2017. augusztus 26. - MKT admin

logistics.jpgIdén két kiemelt, és igencsak aktuális témával foglalkozik a közgazdász-vándorgyűlés logisztikai szekciója. A szeptember 8-án, pénteken 9 órától kezdődő szekció szakértő előadói először a logisztikai területen is jelentkező munkaerőhiánnyal, illeve annak lehetséges megoldásaival: a képzéssel, az automatizálással és a robotok alkalmazásával foglalkoznak.

A szekcióülés másik fontos témája a közlekedési kapcsolatok fejlesztése lesz Kína és hazánk között. Az elmúlt időszakban beindult ugyanis a rendszeres vasúti konténerszállítás ebben a viszonylatban, amelyről Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke és Kunyik Csaba, a szakosztály titkára, logisztikai menedzser számol be a szekcióban.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja ide kattintva elérhető.

A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr8412781002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása