Közgazdász-vándorgyűlés

Az agrárium és az élelmiszeripar versenyképességéről

2017. szeptember 03. - MKT admin

summer-192179_1280.jpgAz agrárium és az élelmiszeripar versenyképességéről szervez idén is önálló szekciót az MKT Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztálya. A péntek délelőtti szekcióülés előadói Zöldréti Attila szakosztályi elnök vezetésével többek között a vidékfejlesztés 2020 utáni kilátásaival is foglalkoznak majd.

A szekció előadói között ott lesz Fazakas Szabolcs, az Európai Számvevőszék tagja, Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára, Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség vidékfejlesztésért felelős államtitkára, Éder Tamás, a Bonafarm Zrt. PR- és vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója, Darabos Tamás, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főigazgatója, Mádi Zoltán, az MKT Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének elnöke és Jámbor Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszékének egyetemi docense.

Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja ide kattintva olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr7412799602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása