Közgazdász-vándorgyűlés

Jó bornak is kell a cégér - és egy szekció

2023. augusztus 24. - MKT admin

wine-1597376_1280.jpgA 61. Közgazdász-vándorgyűlés egri helyszínéből már-már automatikusan adódik a mezőgazdasági és élelmiszer-ipari szekció idei témája: a magyar bor és a magyar borászat helyzete, kilátásai - mindez kiváló borászok részvételével!

A szeptember 21-én, csütörtökön 14 órától megtartandó borászati szekció bevezető előadását Gál Péter, az Agrárminisztérium piacszervezési főosztályvezetője tartja majd. Azt ezt követő panelbeszélgetés résztvevői, előadói: Romsics László, a villányi Csányi Pincészet Zrt. vezérigazgatója; Gál Tibor, az egri Gál Tibor Pincészet vezetője, borásza; Molnár Péter, a tokaji Patrícius Borház birtokigazgatója; valamint Vajda László, az MKT Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakosztályának társelnöke és Páll Zsombor, az Agrárminisztérium gazdasági elemzője, a szakosztály elnökségi tagja lesznek. A szekció résztvevőit Váczy Kálmán Zoltán, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem általános rektorhelyettese köszönti majd. A szekció elnöke Zöldréti Attila, az MKT Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakosztályának elnöke lesz.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5118179511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása