Közgazdász-vándorgyűlés

Gyorsan fogynak a szálláshelyek...

2018. augusztus 06. - MKT admin

malom_szoba.jpgNagy az érdeklődés az 56. Közgazdász-vándorgyűlés iránt - gyorsan fogynak az elérhető szálláshelyek, érdemes hát igyekezni a foglalásokkal! A Lycium Hotel és az Óbester betelt, a Hotel Divinusban, a Kristály Boutique Hotelben és a Régi Posta Panzióban pedig már csak egy-egy szabad szobánk van.

Azoknak a kedves vendégeinknek, akik csak az első éjszakára - vagyis szeptember 6-dikára, csütörtökre - igényelnének szállást a konferencián, ajánluk szíves figyelmébe a rendkívül hangulatos Malom Hotelt (képünkün) - itt ugyanis csak erre az éjszakára vannak elérhető szobáink, viszont a hotel maga vadonatúj, és kényelmes sétatávolságra van csak a konferenciaközponttól.

Jó hír ugyanakkor, hogy a konferenciához közel, a Nagytemplom közvetlen szomszédságában található Centrum Hotelben kaptunk még néhány foglalható szobát, így a készlet erejéig ez is újra foglalható. A konferenciaközponthoz közel, korlátozott számban vannak még szálláshelyek az Aranybikában, a Korona Panzióban és a Ditta Panzióban is. Nagyobb számban a Hotel Nagyerdőben van még elérhető szálláshelyünk.

Az elérhető szálláshelyekről ide kattintva olvasható bővebb információ.

A vándorgyűlés tervezett programja ide kattintva elérhető.

A konferenciára ezen a linken lehet jelentkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr5614165571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása