Közgazdász-vándorgyűlés

Már csak egy hét maradt a regisztrációra!

2019. augusztus 23. - MKT admin

register-257986_1920.jpgMához egy hétre, augusztus 30-án, pénteken délben zárul az 57. Közgazdász-vándorgyűlés előzetes regisztrációja, ezt követően már csak a helyszínen lehet napijegyeket, illetve - korlátozott számban, a szabad férőhelyek függvényében - ebéd- és vacsorajegyeket váltani.

A konferencia teljes, részletes programja összeállt: a két plenáris és a hét szekcióülés keretében több mint 130 előadó osztja meg majd gondolatait a résztvevőkkel. A témák és az előadók ismeretében pedig érthető, hogy számottevő az érdeklődés az idei vándorgyűlés iránt.

A csütörtöki nyitónap előadói: Matolcsy György jegybankelnök; Nagy István agrárminiszter; Domokos László számvevőszéki elnök és Bertrand Bonhomme, a Michelin Group fenntartható fejlődésért felelős igazgatóje lesznek. A szombati zárónapon pedig Áder János köztársasági elnök; Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és Varga Mihály pénzügyminiszter osztja meg gondolatait a hallgatósággal.

A konferenciára érdemes akár csak egy napra, napijeggyel is jönni, hiszen csak a pénteki nap szekciónak előadói között ott lesz például hét kereskedelmi bank elnök-vezérigazgatója, Banai Péter Benő költségvetésért felelős államtitkár, Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár, György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár; Szabó Tünde sportért felelős államtitkár; Berczik Ábel államháztartási szabályozásért felelős helyettes államtitkár; Juhász Anikó agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár; Szepesi Balázs gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár; Takács Szabolcs Brexit-ügyi miniszteri biztos; Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója; Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke; Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke; Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója; Palotai Dániel, az MNB főközgazdásza; Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász; Knoch Viktor olimpiai bajnok short-track gyorskorcsolyázó; Jakabos Zsuzsa Európa-bajnok úszó – és a sort még hosszan lehetne folytatni...

Nem érdemes kihagyni az 57. Közgazdász-vándorgyűlés kísérőprogramjait sem: a szeptember 5-i, csütörtöki nyitó vacsorán Dolhai Attila, Janza Kata és Felke Pál szórakoztatja a közönséget, majd a tokaji borkóstolóval fűszerezett vacsorát követően az LK Beat zenekar szolgáltatja a talpalávalót. Szeptember 6-án, pénteken este a Nyíregyházi Skanzenben pedig - a panyolai és tarpai pálinkákkal kiegészített, magyaros, nyírségi vacsorát és a 4 for Dance tánccsoport produkcióját követően - vérbeli retródiszkó kínál kikapcsolódást.

Szálláshelyek korlátozott számban, elsősorban péntek éjszakára elérhetők még - de a gyorsak és szemfülesek találhatnak még mindét éjszakára is szállást a foglalási rendszerben.

A konferenciára az előzetes regisztráció augusztus 30-án, pénteken délben zárul, ezt követően már csak a helyszíni regisztrációs pultnál lehet napijegyeket és - korlátozott számban, a szabad férőhelyek függvényében - ebéd- és vacsorajegyeket váltani. A helyszínen a bankkártyás fizetésre biztosítunk lehetőséget!

A konferencia teljes programja ide kattintva elérhető. A rendezvényre regisztrálni és igény szerint szállást foglalni ezen az oldalon lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3415021486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása