Közgazdász-vándorgyűlés

Elkezdődött a szekciók programjainak felvétele

2021. augusztus 26. - MKT admin

20210826_100718.jpgAz államháztartási szekció panelbeszélgetésének rögzítésével csütörtökön délelőtt elkezdődött az 59. Közgazdász-vándorgyűlés tematikus szekcióinak felvétele.

A koronavírus-járvány alatti és utáni fiskális politikáról Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnöke; Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Államháztartási Szakosztályának alelnöke, a Versenyképességi Szakosztály elnöke, az országos elnökség tagja; valamint Madár István, a Portfolió.hu vezető elemzője, az MKT országos elnökségének tagja beszélgettek. A moderátor Plósz Dániel, az MKT Államháztartási Szakosztályának titkára volt.

Az elkövetkező két-három hétben mintegy 17-18 szekciót rögzítünk. Ezeket a - a csütörtökön délelőtt felvett államháztartási szekció panelbeszélgetésével együtt - konferencia kezdetekor, szeptember 23-án délelőtt tesszük elérhetővé a vándorgyűlés honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen, valamint az MKT YouTube-csatornáján.

A tematikus szekciók részletes programja ezen a linken elérhető. Az 59. Közgazdász-vándorgyűlés plenáris programját pedig ide kattintva találják meg az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr7916670898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása