Közgazdász-vándorgyűlés

Mezőgazdasági szekció - rangos résztvevőkkel

2021. szeptember 13. - MKT admin

honlap20210913_085508.jpgAz agrárszakképzés és -felsőoktatás új modelljéről, valamint a közös agrárpolitika és a vidékfejlesztés aktualitásairól szól az 59. Közgazdász-vándorgyűlés mezőgazdasági és élelmiszer-ipari szekciója, amelynek külön rangot ad, hogy az érdeklődőket Nagy István agrárminiszter köszönti majd. A szekció két panelbeszélgetését hétfőn reggel rögzítettük az MKT közösségi terében.

Az agrár-felsőoktatás megújításáról szóló panelbeszélgetés felkért előadói Szinay Attila, az Agrárminisztérium szakképzésért is felelős közigazgatási államtitkára és Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora voltak - őket Zöldréti Attila, az MKT Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakosztályának elnöke kérdezte.

A szekció második blokkjában a Közös Agrárpolitika és a vidékfejlesztés aktualitásait, az előttünk álló időszak terveit vitatta meg Juhász Anikó agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár és Viski József vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár a beszélgetés moderátorával, Vajda Lászlóval, a szakosztály társelnökével.

A beszélgetések - a többi szekció programjával együtt - szeptember 23-án, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a http://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr416687406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása