Közgazdász-vándorgyűlés

Idén is olimpiai bajnokok a vándorgyűlésen!

2022. augusztus 12. - MKT admin

A közgazdász-vándorgyűlések elmúlt néhány évében már hagyomány, hogy a sportközgazdasági szekciót neves sportolók, olimpiai bajnokok is megtisztelik a részvételükkel. Nem lesz ez másként idén Szegeden sem!

A 60. Közgazdász-vándorgyűlés sportközgazdasági szekciójának bevezető előadását - 2022. szeptember 23-án, pénteken délben - Petrovszki Zita, a Szegedi Tudományegyetem Testnevelési és Sporttudományi Intézetének mb. intézetvezetője és Katona Zsolt tanársegéd, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezető igazgatója tartják. A bevezetőt követően, egy kerekasztal-beszélgetésre Berki Krisztián olimpiai, világ- és hatszoros Európa-bajnok tornász, a Magyar Torna Szövetség sportszakmai igazgatója, az MKT Sportközgazdasági Szakosztályának elnökségi tagja; Vajda Attila olimpiai, világ- és Európa-bajnok kenus, András Krisztina egyetemi docens, a Corvinus Egyetem Vállalkozás és Innováció Intézete Sportgazdaságtani Kutatóközpontjának igazgatója; valamint a világhírű kaszkadőr, Piroch Gábor osztják meg gondolataikat a hallgatósággal. A beszélgetést Borbély Attila, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára, a Magyar Telekom Nyrt. felügyelőbizottságának elnöke, az MKT Sportközgazdasági Szakosztályának elnöke moderálja majd.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr2117903069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása