Közgazdász-vándorgyűlés

Hol tart a magyar sport: VB után, olimpia előtt

2023. augusztus 17. - MKT admin

olympia-1535219_1920.jpgNem kevesebb, mint hét olimpiai aranyérem tulajdonosai lesznek a főszereplői a 61. Közgazdász-vándorgyűlés sportgazdasági szekciójának, szeptember 22-én, pénteken délelőtt 9 órától Egerben!

A magyar sport helyzetét két világesemény között - az atlétikai világbajnokág után, a párizsi olimpia előtt - négy olimpiai bajnokunk beszéli át. Ott lesz az egri szekcióban Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke, volt köztársasági elnök, a Nemzet Sportolója, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó; Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, a Szöul olimpiai bajnok öttusázója; Szabó Gabriella, a Magyar Olimpiai Bizottság marketingmunkatársa, háromszoros olimpiai bajnok kajakozó; valamint Berki Krisztián, a Magyar Torna Szövetség szakmai igazgatója, az MKT Sportgazdasági Szakosztályának elnökségi tagja, olimpiai bajnok tornász. Hozzájuk csatlakozik a beszélgetésben Nagy Zoltán, a Magyar Telekom Nyrt. biztonsági igazgatója, a hazai e-sport tevékenységek egyik vezető koordinátora, az MKT Sportgazdasági Szakosztályának alelnöke, a beszélgetést pedig Borbély Attila, a Debreceni Egyetem professor emeritusa, a Magyar Telekom Nyrt. felügyelőbizottsági elnöke, az MKT Sportgazdasági Szakosztályának elnöke vezeti majd.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

magenta_logo.png
A sportgazdasági szekciót a Magyar Telekom Nyrt. támogatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr118192903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása