Közgazdász-vándorgyűlés

Monetáris politika egy felborult világgazdaságban

2022. augusztus 19. - MKT admin

Monetáris politika egy felborult világgazdaságban - ezzel a címmel szervez szekciót a 60. Közgazdász-vándorgyűlésen, 2022. szeptember 23-án, pénteken 10 órától a Magyar Közgazdasági Társaság nemrégiben megalakult Monetáris Politikai Szakosztálya.

A szekció bevezető előadását Pozsár Zoltán, a Credit Suiss ügyvezető igazgatója, vezető elemzője tartja majd. A bevezetőt követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának elnöke; Kuti Zsolt, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért, pénzügyi piaci és makrofinanszírozási elemzésekért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának elnökségi tagja és Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője lesznek. A beszélgetést Banai Ádám, az MNB jegybanki eszköztárért és devizatartalék-kezelésért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának társelnöke vezeti majd.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr4317906463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása