Közgazdász-vándorgyűlés

Időutazás az ország fizetési mérlegének idővonalán

2022. szeptember 01. - MKT admin

Déja vu - 33 év után? Időutazás az ország fizetési mérlegének idővonalán - ezzel a címmel szervez előre rögzített kerekasztal-beszélgetést a 60. Közgazdász-vándorgyűlésen a Magyar Közgazdasági Társaság Társadalomgazdasági Szakosztálya. A beszélgetés résztvevői: Bogár László közgazdász; Giday András közgazdász, a Pénzügyi Szemle rovatvezetője és Lóránt Károly közgazdász lesznek. A beszélgetést Szegő Szilvia Mária társadalomgazdász, az MKT Társaság Társadalomgazdasági Szakosztályának alelnöke vezeti majd.

Az előre rögzített kerekasztal-beszélgetést a vándorgyűlés kezdetekor, 2022. szeptember 22-én tesszük közzé a konferencia honlapján, valamint az MKT YouTube-csatornáján és podcastjában.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr8717910201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása