Közgazdász-vándorgyűlés

Idén is lesz Bankvezérek kerekasztala!

2022. szeptember 02. - MKT admin

safe-913452_1280.jpgA közgazdász-vándorgyűlések egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó panelje évek óta a Bankvezérek kerekasztala. Bizonyára idén is sokan kíváncsiak arra, hogy a haza pénzintézetek felső vezetői hogyan látják a pénz- és tőkepiacok helyzetét, kilátásait a jelenlegi inflációs és kamatkörnyezetben.

A Bankvezérek kerekasztalának idei résztvevői - szeptember 22-én, csütörtökön 14 órától a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában - Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, az MKT főtitkára; Jelasity Radován, az ERSTE Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke; Martzy Antal, a Magyar Bankholding pénzügyekért felelős vezérigazgató-helyettese; Simák Pál, a CIB Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója; Vörös Réka, az UniCredit Bank Hungary Zrt. igazgatósági tagja, a Lakossági és Kisvállalati Divízió vezetője; valamint Wolf László, az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese, az MKT alelnöke lesznek. A beszélgetés levezető elnöke Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnökségi tagja lesz.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr7417920755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása