Közgazdász-vándorgyűlés

A fenntarthatóság finanszírozási kérdéseiről

2022. szeptember 12. - MKT admin

A fenntarthatóság finanszírozási kérdéseiről szervez szekcióülést a 60. Közgazdász-vándorgyűlés keretében, 2022. szeptember 22-én, csütörtökön délután Szegeden a Magyar Közgazdasági Társaság Fenntarthatósági Szakosztálya.

A szekció bevezető előadásait Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke és Dobos Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium vállalkozásfejlesztésért felelős helyettes államtitkára tartják. A bevezetőket követő panel résztvevői - Pókos Gergely, az OTP Bank Nyrt. Zöld Program Igazgatóságának ügyvezető igazgatója; Töreki Péter, a MOL Nyrt. csoportszintű finanszírozási vezetője és Vajda Attila, a Vajda Papír Kft. ügyvezető igazgatója - a zöld finanszírozás vállalati, banki oldaláról beszélgetnek majd. A beszélgetést Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója, az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának elnöke vezeti majd.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr10017918715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása