Közgazdász-vándorgyűlés

Főtitkárunk a vándorgyűlésről a Kossuthon!

2023. szeptember 08. - MKT admin

microphone-1562354_640.jpgA 61. Közgazdász-vándorgyűlés előkészületeiről készített interjút Szentgáli Edit, a Kossuth Rádió Felfedező - a gazdaságról című műsorának szerkesztője Hegedüs Évával, a Magyar Közgazdasági Társaság főtitkárával, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatójával. Az interjú 2023. szeptember 8-án, pénteken 14.30-tól volt hallható a Kossuth Rádióban.

Az interjúban Hegedüs Éva kiemelte, hogy egyedülálló - és reményeink szerint hagyományteremtő - módon Matolcsy György jegybankelnök és Varga Mihály pénzügyminiszter egy kerekasztal-beszélgetés keretében tekintik át a nyitó plenáris ülésen a magyar gazdaság helyzetét, kilátásait. E panel mellett pedig sokan várják kíváncsian Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter előadását is az infláció hatásairól és kezeléséről.

A rádióinterjú itt meghallgatható:

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6818210331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása