Közgazdász-vándorgyűlés

Oktatás, foglalkoztatás és versenyképesség az agráriumban

2018. július 19. - MKT admin

summer-192179.jpgMár csak a konferenciának otthont adó megye, Hajdú-Bihar miatt is fontos szekciója lesz az 56. Közgazdász-vándorgyűlésnek a mezőgazdasági és élelmiszeripari szekció. A konferenciára a regisztráció napokon belül indul.

A szeptember 7-én, pénteken délelőtt 9 órától megrendezendő szekcióban a tudásalapú agrárgazdaságról tart előadást Juhász Anikó, az Agráminisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára, s ugyancsak az ágazatban is kiemelten fontos oktatásról osztja majhd meg gondolatait a hallgatósággal Kapronczai István, az Agrárgazdasági Kutató Intézet nyugalmazott főigazgatója, Vajda László, a Földművelésügyi Minisztérium EU-főosztályának korábbi vezetője és Nábrádi András, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Intézetének intézetigazgatója, az MKT Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének elnöke is. Az agrárágazat foglalkoztatási helyzetének aktuális kérdéseiről pedig Simon Attila István, a Pénzügyminisztérium munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára tart előadást a szekcióban, amelynek előadói között ott lesz Nyikos Györgyi, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektorhelyettese és Mádi Zoltán, az SZHISZ vállalati üzletágvezetője, az MKT Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének elnöke is. A szekció levezető elnöke Zöldréti Attila, az MKT Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztályának elnöke lesz.

A konferencia tervezett szakmai programja ide kattintva megtekinthető. A regisztráció feltételeiről és a részvételi díjakról ide kattintva lehet tájékozódni. A kísérő programokról ezen a linken, a szállásokról pedig itt lehet bővebb információt kapni.

A konferenciára az online regisztráció napokon belül indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3314122753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása