Közgazdász-vándorgyűlés

15 tematikus szekció a pandémia gazdasági hatásairól

2020. szeptember 27. - MKT admin

fejlpol.jpgAz 58. Közgazdász-vándorgyűlés a szeptember 24-25-i, élőben közvetített előadásokkal és panelbeszélgetésekkel nem ért véget. A konferencia honlapján ugyanis 15 tematikus szekció panelbeszélgetéseinek videófelvételeit tettük elérhetővé. A tematikus szekciók többsége a pandémia gazdasági hatásait járja körül különböző szemszögből és területeken: a pénz- és tőkepiaci digitalizációtól a munkaerőpiacon, az államháztartáson, a kultúra- és sportfinanszírozáson át az európai uniós és hazai szintű válságkezelésig, és így tovább.

A tematikus szekciók csaknem 90 előadója között ott van például Barcza György, az EBRD igazgatósági tagja, Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkár, György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, Krekó Péter, a Political Capital ügyvezető igazgatója, Chikán Attila akadémikus, Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarország igazgatója, Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára, Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója; Selmeczi-Kovács Zsolt, a GIRO Zrt. vezérigazgatója, Barna Balázs, a Transferwise európai terjeszkedésért felelős vezetője, Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója, Bod Péter Ákos egyetemi tanár, az MTA doktora, Palócz Éva, a Kopint Tárki Zrt. vezérigazgatója, Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, Iván Gábor, az Európai Unió Tanácsának általános politikai igazgatója, Andor László volt EU-biztos, Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke, Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornász, a nemzet sportolója - és a sor még hosszan folytatható...

A tematikus panelbeszélgetések a Közgazdász-vándorgyűlés honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen, a Szekciók menüpont alatt érhetők el.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr3916217416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása