Közgazdász-vándorgyűlés

Innovációmenedzsment az egészségiparban

2022. augusztus 05. - MKT admin

stethoscope-4280497_1920.jpgInnovációmenedzsment az egészségiparban - ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a 60. Közgazdász-vándorgyűléshez kapcsolódva a Magyar Közgazdasági Társaság Egészség- és Egészségügy-gazdaságtani Szakosztálya.

Az előre rögzített - és a konferencia napjától online megtekinthető - szekció bevezető előadását Gulácsi László, az Óbudai Egyetem egyetemi tanára, mb. tudományos rektorhelyettese tartja majd. A kerekasztal-beszélgetés részvevői: Péntek Márta, az Óbudai Egyetem Egészségügyi Közgazdaságtan Kutatóközpontjának egyetemi tanára, az MKT Egészség- és Egészségügy-gazdaságtani Szakosztályának elnöke; Zrubka Zsombor, az Óbudai Egyetem Egészségügyi Közgazdaságtan Kutatóközpontja Egyetemi Kutató és Innovációs Központjának vezetője és Szabó István, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal tudományos és nemzetközi elnökhelyettese lesznek.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatait alapul véve, a 60. Közgazdász-vándorgyűlés részeként több olyan szekciót is tervez a Magyar Közgazdasági Társaság, amelyeket előre rögzítünk, és amelyek a konferencia honlapján és YouTube-csatornáján lesznek majd megtekinthetők. Az egészséggazdaságtani mellett ilyen előre rögzített szekciók lesznek várhatóan startup, fejlődésgazdaságtani, ingatlanpiaci, kultúra- és környezetgazdasági témákban is.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6817895261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása