Közgazdász-vándorgyűlés

A magyar gazdaság középtávú kilátásairól

2023. augusztus 07. - MKT admin

forecast.jpgA magyar gazdaság középtávú kilátásait járja körbe a 61. Közgazdász-vándorgyűlés gazdaságpolitikai szekciójának előrejelzői fóruma a konferencia nyitónapján, szeptember 21-én, csütörtökön 16 órától Egerben.

A Halmai Péter akadémikus, egyetemi tanár, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke vezette panelbeszélgetés résztvevői Palócz Éva, a Kopint Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági előrejelzésért és elemzésért felelős igazgatója, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnökségi tagja; Kónya István, a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtan Intézetének egyetemi tanára, a KRTK KTI tudományos tanácsadója, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnökségi tagja és Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője lesznek.

A 61. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan bővülő szekcióprogramja ezen a linken elérhető. A plenáris ülések menetrendje itt olvasható. A konferenciára regisztrálni ide kattintva lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/api/trackback/id/tr6318179459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása